Dato og tid er 12. dec 2017, 19:07

Sprog:
 VAGcars.dk - Tilmelding 

Når du tilmelder dig "VAGcars.dk" (i det følgende "vi", "os", "vores", "VAGcars.dk", "http://VAGcars.dk/phpbb"), indvilliger du i at være retsgyldigt bundet af de følgende betingelser. Vær venlig ikke at tilmelde dig og/eller bruge "VAGcars.dk", hvis du ikke indvilliger i at være retsgyldigt bundet af alle de følgende betingelser. Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig, alligevel vil det være fornuftigt, at du selv gennemgår disse betingelser regelmæssigt, da din fortsatte brug af "VAGcars.dk" efter ændringer af betingelserne betyder, at du indvilliger at være retgyldigt bundet af betingelserne efter de er opdateret og/eller skærpet.

Vort board er baseret på phpBB (i det følgende "de", "dem", "deres", "phpBB software", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Teams") hvilket er en bulletin board løsning frigivet under "General Public License" (i det følgende "GPL") og kan downloades fra www.phpbb.com. phpBB softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og GPL'en afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om phpBB, se venligst: https://www.phpbb.com/.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor "VAGcars.dk" er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet af os. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "VAGcars.dk" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse enhvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil hverken "VAGcars.dk" eller phpBB blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret.

VAGcars forum er delvist umodereret. Dvs. der er ingen forcensur eller godkendelse af dit indlæg, inden det placeres på hjemmesiden. Som bruger skriver du dit indlæg direkte ind i databasen i VAGcars forum. Derfor vil oplagt fejlagtige indlæg eller indlæg, der strider mod reglerne, blive slettet. Det vil normalt ske, uden at forfatteren underrettes. Vedkommende kan så evt. efterfølgende gøre indsigelse pr. e-mail til moderator for VAGcars forum. Ved gentagne brud på etikken, som skal herske i VAGcars forum, vil moderator kunne sende en advarsel til de berørte. Ignoreres denne advarsel eller gentages etikette-bruddene, kan moderator effektuere en karantæne i en periode, hvor den karantæneramte ikke vil kunne skrive i VAGcars forum. Forsøges karantænen omgået kan det resulterer i udelukkelse i længere tid.

Regelsæt for brug af VAGcars.dks forum. - Seneste ændringer er markeret med fed
 • §1 Før du opretter en ny trĂĄd, bør du undersøge, om der allerede kører en debat om det samme emne. PĂĄ den mĂĄde fĂĄr vi samlet debatten pĂĄ et sted i stedet for at have flere trĂĄde omhandlende samme emne. Brug gerne "vores søgefunktion". Lav kun 1 trĂĄd! Folk skal nok læse den, og de skal nok svare hvis de vil/kan.

 • §2 Overskriften til dine trĂĄde skal afspejle selve indholdet af trĂĄden, sĂĄ man kan se, hvad trĂĄden handler om, uden at man behøver at ĂĄbne den. Overskriften skal ikke indholde hjælp eller lign. udtryk.

 • §3 Hold et sobert sprogbrug. Vis respekt og hensyn over for dine med-brugere. Behandl andre, som du selv forventer at blive behandlet. Posteringer, der krænker andres religiøse, politiske holdninger, osv. er ikke tilladt. Posteringer der indeholder noget afstødende, vulgært, sexuelt, hadefuldt, nedgørende osv er ikke tilladt.

 • §4 Hold ekstreme holdninger og synspunkter for dig selv. Diskussioner for diskussionens skyld og trolling er ikke tilladt.

 • §5 Indlæg til fordel for warez og piratkopiering er ikke tilladt. SpørgsmĂĄl og diskussion vedrørende fildelingstjenester (Peer-to-peer-programmer) er heller ikke tilladt.

 • §6 Indlæg, avatar og signatur indeholdende erotisk, pornografisk, racistisk eller pĂĄ anden mĂĄde stødende materiale er ikke tilladt.

 • §7 Indlæg der kun har til formĂĄl at skabe kontakt mellem 2 medlemmer pĂĄ forumet. Sørg for jeres profil er opdateret sĂĄ folk kan komme i kontakt med jer den vej igennem.

 • §8 Sørg for at dine indlæg holder en rimelig grammatisk og retskrivningsmæssig standard, sĂĄ de er nemme at forstĂĄ for andre brugere. Læs dit indlæg igennem og kør evt. stavekontrol pĂĄ det, inden du trykker send.

 • §9 Latterliggørelse af en anden brugers formuleringsevne er helt og aldeles uacceptabel. Ligesom det ikke er tilladt at genere andre ved at omtale dem pĂĄ en nedgørende eller nedladende mĂĄde. Mobning i skriftlig form gør lige sĂĄ ondt som mobning med talte ord.

 • §10 UndgĂĄ helst ironi og sarkasme. Skriftsprog er som talesprog, bare uden minespil og fagter. Du mener det mĂĄske ikke sĂĄ slemt, men modparten kan ikke se glimtet i dit øje. Brug evt. smileys til at opbløde en lidt skarp bemærkning.

 • §11 Almindelige danske og internationale love og regler om ophavsret og kopiering skal overholdes.

 • §12 Det er ikke tilladt at kopiere en hel artikel eller hjemmeside over i VAGcars forum. Lav i stedet et link til den pĂĄgældende side. Husk at der ogsĂĄ er ophavsret pĂĄ de almindelige indlæg i forum.

 • §13 Underskriv dig med dit navn, specielt hvis navnet ikke fremgĂĄr af brugernavnet. Anonymitet er ikke velset.

 • §14 Husk at takke for oplysningerne, nĂĄr du har fĂĄet et svar. Hvis svaret ikke er tilfredsstillende sĂĄ fortæl, at det ikke lige var det svar, du forventede, men tak alligevel og overvej, om du har "fĂĄet det hele med" i dit spørgsmĂĄl.

 • §15 Kontakt en moderator, hvis du opdager brud pĂĄ retningslinierne. Lad være med at tage sagen i egen hĂĄnd. "Funktionen Rapporter indlæg" kan fint bruges i denne sammenhæng.

 • §16 Hvis du som kommerciel person gør reklame for din egen virksomhed/partner osv, skal dette tydeligt fremgĂĄ i indlægget. Reklamer for kommercielle sider (altsĂĄ sider der tjener penge, butikker osv) er forbudt medmindre der er indgĂĄet aftale med VAGcars.dk. "Registrering som kommercielt gøres her".
  NĂĄr dette er gjort er det tilladt at oprette 1 emne i "Salg-Kommercielle brugere".

 • §17 Køb og salg skal relatere sig til VW, Seat, Skoda, Audi og Porsche.

 • §18 Køb og salg af hælervarer tolereres ikke - indlæg af denne art vil blive vidergivet til politiet.

 • §19 Alle former for diskussion omkring ulovligt race/event fjernes.

 • §20 Hold indlæg om andre bilmærker end VW, Seat, Skoda, Audi og Porsche pĂĄ et absolut minimum. SĂĄdanne indlæg SKAL oprettes i Off Topics. Læs venligst her for yderligere uddybning: "Fortolkning af regler om non-VAG bilmærker i OT"

 • §21 Indlæg der udelukkende har til formĂĄl at flytte et emne til toppen i listen over nye indlæg, er ikke tilladt. Brug funktionen "Placer emne øverst"

 • §22 Ingen links til nyhedsartikler (fra f.eks. EB.dk, BT.dk o.lign.) og videosites (f.eks. YouTube.com o.lign.) medmindre linket har direkte relevans til trĂĄdens emne.

 • §23 Ingen links til afstemninger (f.eks, Bilgalleri.dk o.lign), underskriftindsamlinger (f.eks. SkrivUnder.dk o.lign) og tilmelding til Facebook grupper.

 • §24 Det er ikke tilladt at søge eller tilbyde fast arbejdskraft, brug istedet "JobIndex" e.lign. sider.

 • §25 Jokes, vittigheder o.lign. SKAL postes i den dertil indrettet "trĂĄd" under "Off Topics"

 • §26 Signaturen under dit indlæg mĂĄ maksimalt fylde 5 linier skrevet i lille størrelse tekst eller 3 linier skrevet i normal størrelse tekst og indeholde et billede i maksimalt 170 pixels X 80 pixels (bredde x højde)

 • §27 Animationer i avatar og signatur er ikke tilladt

 • For visse underfora glæder der yderligere regler. Disse er specificeret i det enkelte forum.


Ansvarsfraskrivelse
Selvom administrator og moderatorer af VAGcars forum vil forsøge at friholde krænkende indlæg i dette forum, er det umuligt for os at følge med ethvert indlæg. Alle indlæg udtrykker den enkelte debattørs/brugers egne synspunkter og VAGcars kan ikke gøres ansvarlig for indhold i indlæggene. Vi opfordrer derfor alle til at medvirke til "god takt og tone" i indlæggene.
Det er VAGcars.dk frie rettighed til enhver tid at udelukke, herunder slette, eventuelle brugere, som ikke efterlever disse regler til fulde. Vi håber alle brugere, vil bruge VAGcars.dk i den ånd, det er tænkt!
God fornøjelsePowered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Danish translation & support by Olympus DK Team
DLX.DK