AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Besvar
jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 15. apr 2019, 17:15

Hej alle sammen.

Min Touran 2016 1.6TDi BMT meldte i dag, at AdBlue tanken snart var tom, så jeg havde 1000km til at fylde op.

Så langt så godt...

Men i instrumentet stod der til min undren, at der minimum skulle påfyldes 3.5liter og maksimum 3.5 liter ...altså det samme??
Ved faktisk påfyldning kunne der lige præcis være 3,5 liter... Så løb den over ...men den siger samtidig at der kun er AdBlue til 1000km mere?!?
Efter påfyldning viser instrumentet stadig samme melding:
AdBlue.jpeg
AdBlue.jpeg (74.47 KiB) Vist 355 gange
Mystisk!?
Sensoren havde altså fuldstændig ret i at der kun kunne være 3.5 liter - jeg mente heller ikke at det var så længe siden der var fyldt på, men man glemmer jo hurtigt i min alder...
Men selvom sensoren har styr på mængden i tanken, så melder bilen at der kun er AdBlue til 1000km mere....

What to do?
Nogen der har oplevet lignende? Jeg kan ikke finde noget ved søgning der minder om.

På forhånd tak - og god Påske :)

Jens Christian

jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 15. apr 2019, 19:50

Har lige haft testeren på:
Umiddelbar fejlkode:
26628 - Reduktionsmiddel
P20E9 00 [237] - Tryk for højt
Fejllampe aktiveret - Bekræftet - Testet siden sletning af hukommelse
Fryseramme:
Fejl status : 00000001
Fejlprioritet: 2
Fejlhyppighed: 1
Kørestrækning: 333593 km
Dato: 2019.04.15
Tid: 15:39:18
_____________
Måleværdier, som jeg lige kan se er relevante:
IDE03241 Status for reduktionsmiddel tankniveau Ok.
IDE05232 Reduktionsmiddel niveaustand 97.05 %
IDE05630 Reduktionsmiddel tankniveau: rå værdi 0.00 %
IDE10241 Reduktionsmiddel: pumpemodul: relativt tryk: beregnet 0 hPa
IDE10246 Reduktionsmiddel: tankvolumen: faktisk værdi: filtreret 11900 ml
IDE10247 Reduktionsmiddel: tankvolumen: faktisk værdi: beregnet 11.89 l
IDE10248 Reduktionsmiddelpumpe: offsetfaktor: beregnet 1.000
IDE10249 Reduktionsmiddel: sensor for tankindhold: faktisk værdi 127.0 mm
IDE10250 Reduktionsmiddel: returpumpe: adapteret taktvolumen 0.038 ml
IDE10251 Reduktionsmiddelpumpe: målt modstand 4301 mOhm
_________________

Den ved altså godt at tanken er fuld (97,05%)
Men samtidig viser den "rå værdi" 0,00%
...burde det ikke være samme sensor?
Eller er det mere i retning af pumpen man skal kigge?

Håber nogen har lidt viden og erfaring at dele du af :-)
Mvh
Jens Christian

jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 16. apr 2019, 20:21

Jeg synes ikke jeg kan finde så mange eksempler på andet end tidligere Sharan og Touareg modeller.
Her er der beskrevet en nulstilling ved at hive sikringen til adblue systemet mv.
F.eks. denne:
https://www.youtube.com/watch?v=fi_eggXoDcw

Det er ikke lykkedes mig at finde en komplet sikringsoversigt for Touran'en.
Er der nogen af jer der ligger inde med sådan en, så jeg kan finde den rette sikring?
Så kan jeg prøve samme metode.

Bilen er Touran 2016 1.6TDI BMT.

Takker :)

Brugeravatar
HansH
Admin
Indlæg: 5711
Tilmeldt: 1. jun 2011, 13:12
Geografisk region: Østjylland
VCDS ejer: Ja
Geografisk sted: Taulov
Har Takket: 252 gange
Blevet takket: 661 gange

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af HansH » 16. apr 2019, 20:59

Prøv lige som det første at hakke dit stelnr ind på denne side:
https://vw-bordbuch.de/welcome?lang=de-DE

Det er self på tysk, men mon ikke det skulle være muligt at tyde en sikringsoversigt..
Hvis ikke det dur, så sig til - så skal jeg gerne forsøge Elsawin.
Disse brugere har takket brugeren HansH for indlægget:
jcn
fars bil: 2013 Passat 2.0TDI (170) Variant 4M Highline DSG6 : http://www.bilgalleri.dk/galleri/351123 ... sg_4motion
mors bil: 2010 Octavia 1.4TSI (122) Sedan Elegance+ DSG7 : http://www.bilgalleri.dk/galleri/332375 ... l_elegance
fars bil: 2010 Passat 2.0TDI (140) Variant R-line håndskifter : http://www.bilgalleri.dk/galleri/315490 ... ant_r_line ...*Solgt*

jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 16. apr 2019, 21:16

Das funktioniert desværre ikke :-)
Siden melder at bilen ikke er udleveret/solgt i Tyskland, så ingen info.

...må se om man kan finde et tysk stelnummer?!

Ellers må du (eller andre) meget gerne hjælpe med oversigt.
Ruller på (cykel-)ferie imorgen, så hjemme igen til at forsøge nyt i weekenden.

Tak indtil videre.
Mvh
Jens Christian

Allanxx
Medlem
Indlæg: 1120
Tilmeldt: 13. jun 2008, 17:49
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af Allanxx » 17. apr 2019, 07:25

Er det det de kalder reducing agent?
For så må det være sikring sc1 og sc20
Vedhæftede filer
ScreenHunter_05 Apr. 17 08.16.jpg
ScreenHunter_05 Apr. 17 08.16.jpg (102.1 KiB) Vist 201 gange
ScreenHunter_05 Apr. 17 08.17.jpg
ScreenHunter_05 Apr. 17 08.17.jpg (127.07 KiB) Vist 201 gange
ScreenHunter_06 Apr. 17 08.17.jpg
ScreenHunter_06 Apr. 17 08.17.jpg (81.62 KiB) Vist 201 gange
ScreenHunter_07 Apr. 17 08.17.jpg
ScreenHunter_07 Apr. 17 08.17.jpg (87.11 KiB) Vist 201 gange
ScreenHunter_07 Apr. 17 08.18.jpg
ScreenHunter_07 Apr. 17 08.18.jpg (110.2 KiB) Vist 201 gange
ScreenHunter_08 Apr. 17 08.19.jpg
ScreenHunter_08 Apr. 17 08.19.jpg (53.25 KiB) Vist 201 gange

jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 17. apr 2019, 07:58

Ja, det er det 👍
Så tusind tak :-)

Brugeravatar
HansH
Admin
Indlæg: 5711
Tilmeldt: 1. jun 2011, 13:12
Geografisk region: Østjylland
VCDS ejer: Ja
Geografisk sted: Taulov

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af HansH » 17. apr 2019, 08:34

Allanxx har formodentlig leveret den nødvendige information, men her er udtræk om sikringer fra Elsawin på en 2016 Touran salgstype 5T143Z
Bilen er produceret 09-02-2016 så de afsnit der gælder er dem med overskriften "Ab September 2015".
Selv om det er en tidligere taxa, så har den ikke PR-koder med specielt taxa-udstyr.
fwiw...
Vedhæftede filer
2016_Touran_Sikringsoversigt.pdf
(1.15 MiB) Downloadet 6 gange
fars bil: 2013 Passat 2.0TDI (170) Variant 4M Highline DSG6 : http://www.bilgalleri.dk/galleri/351123 ... sg_4motion
mors bil: 2010 Octavia 1.4TSI (122) Sedan Elegance+ DSG7 : http://www.bilgalleri.dk/galleri/332375 ... l_elegance
fars bil: 2010 Passat 2.0TDI (140) Variant R-line håndskifter : http://www.bilgalleri.dk/galleri/315490 ... ant_r_line ...*Solgt*

jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 17. apr 2019, 08:49

Tusind tak :-)
...jeg prøvekørte den inden udstyret blev pillet ud, så taxa har den været med sikkerhed :-)
Tak igen -arbejder videre på det i weekenden.

Jens Chr

jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 20. apr 2019, 08:27

Så er det mig igen - fik VCDS på igen og leget lidt med bilen - dog uden den store succes, så håber at I kan hjælpe mig videre:

Videoen ovenfor med Touareg'en fandt jeg ud af er svær at matche op mod min 2016 MQB-bil.
De nævnte kanaler osv. matcher ikke (vel ikke så mærkeligt).

Jeg forsøgte at hive de to reduktionsmiddelsikringer, sætte tænding på, sikringer på plads, slette fejlkoder -men bilen siger stadig 1000km til jeg ikke kan starte motoren igen.

Efter en prøvetur på 17km er der ingen ændring.
Dog er denne fejlkode retur i bilens computer:
"26627 - Reduktionsmiddel
P20E9 00 [101] - Tryk for højt"

Så tog jeg de måleværdier ud, som jeg tænker er relevante:
IDE03241 Status for reduktionsmiddel tankniveau Ok.
IDE03241-ENG127378 Status for reduktionsmiddel tankniveau-Test_Program_UDC st U Tnk Lvl st UBYTE 3
IDE03386 Langvarig tilpasning af reduktionsmiddeldosering 1.00
IDE04099 Reduktionsmiddel dosering Addt. vurdering/krav:0/0 L/h / Addt. tank niv.:99 %
IDE05232 Reduktionsmiddel niveaustand 96.30 %
IDE05630 Reduktionsmiddel tankniveau: rå værdi 0.00 %
IDE10241 Reduktionsmiddel: pumpemodul: relativt tryk: beregnet 6310 hPa
IDE10246 Reduktionsmiddel: tankvolumen: faktisk værdi: filtreret 11900 ml
IDE10247 Reduktionsmiddel: tankvolumen: faktisk værdi: beregnet 11.89 l
IDE10249 Reduktionsmiddel: sensor for tankindhold: faktisk værdi 125.0 mm
IDE10250 Reduktionsmiddel: returpumpe: adapteret taktvolumen 0.038 ml
IDE10251 Reduktionsmiddelpumpe: målt modstand 4286 mOhm
IDE10579-ENG57549 Reduktionsmiddelsystem: trykopbygning: aktiveringsbetingelser-Bits 0-7 255
IDE10579-ENG57549 Reduktionsmiddelsystem: trykopbygning: aktiveringsbetingelser-Bits 0-7 0
IDE10878 Resterende kilometertal til reduktionsmiddelmangel: visning 10391.50 km
IDE10879 Føler for tankindhold: reduktionsmiddel: normeret 99.13 %
IDE10921-ENG57549 Reduktionsmiddelpumpe: antal takter-Bits 0-7 166
IDE10921-ENG57549 Reduktionsmiddelpumpe: antal takter-Bits 0-7 0
IDE11219 Reduktionsmiddelindsprøjtningsmængde: foreskr. værdi 0.0 mg/s
IDE11220 Reduktionsmiddelsystem: aktuel status COSCR_PRESSURECTL
IDE11250 Reduktionsmiddel-kvalitetssensor: temperatur: råværdi -273.1 °C
IDE11448 Reduktionsmiddelovertryk: diagnosefremskridt 0.5 %
IDE11449 Reduktionsmiddelundertryk: diagnosefremskridt 1.5 %

Undringer:
Niveaustand 96,30% (altså helt fyldt)
tankniveau rå værdi 0,00% (hmmm...)
Resterende kilometer til at den mangler: visning 10391,50km (viser 1000km til motoren ikke kan startes!!)
indsprøjtningsmængde: foreskr. værdi 0.0mg/s (er det normalt!?)
Temperatur råværdi: -273,1 C (er det normalt!?)

Som nævnt tidligere kom fejlen den anden dag, hvor den skriver 1000km. til motoren ikke kan startes.
I displayet kunne aflæses, at der både max og min kunne påfyldes 3,5 liter -hvilket stemte med virkeligheden. Tanken var altså IKKE tom.
Efter påfyldning stadig samme melding om 1000km til motoren ikke kan startes -dog beder den ikke længere om 3,5 liter AdBlue i displayet.
Sensoren for niveauet virker altså godt nok - men hvad hulen for den så til at påstå, at der kun er 1000km. til en død bil?!?

Nogen der har et bud? :-)
På forhånd tusind tak!

Mvh
Jens Christian

jcn
Nyt medlem
Indlæg: 167
Tilmeldt: 21. apr 2014, 10:10
Geografisk region: Vestjylland
VCDS ejer: Ja

Re: AdBlue fejl - sensorfejl måske?

Indlæg af jcn » 21. apr 2019, 17:45

Nogle gange må man bare undres...
I går aftes ville bilen stadig "gå død" efter 900km - men her til morgen er meldingen væk og alt virker som normalt.
Den beder ikke om mere AdBlue og den melder 10.xxxkm rækkkevidde på tankens indhold.

Så alt er gået i sig selv natten over...

Årsag? Nobody knows! -jeg gør i hvert tilfælde ikke! :-)

Men det piner mig stadig, at den meldte fejlen, selvom der kun var brugt 3,5 liter AdBlue fra tanken.
Spændende om det sker igen - ellers finder jeg nok aldrig ud af årsagen til det...

Mvh
Jens Christian

Besvar

Tilbage til "Motor"