Side 1 af 1

våd fører-side i seat altea

: 30. jan 2018, 12:53
af 2A2
hej igen
Datterens altea - 2006'er - bliver våd i bunden i førersiden. Nu har jeg set nogle af de fortvivlede ejeres opslag der får vand ind via dør men det synes jeg ikke er tilfældet her.
Jeg fik bøvlet plastic-skjoldet af hen over ved vidusviskeren (hvordan pokker får man de visker arme af på en altea - skal man have hjelmen afmonteret eller hvad har man til lige at kunne få fat i de visker arme når hjelmen er åbnet? Når den er lukket dækker den jo over enden på dem? - nogen der kan henvise mig til en guide over et så banalt problem?)
Her havde der så samlet sig en masse blade etc - man kunne nærmest dyrke svampe dernede - og efter at jeg havde fået det fjernet kunne jeg da skylle det igennem hvor der så kom vand ud under inderskærmen så det så korrekt ud - men kan der være mere?

Re: våd fører-side i seat altea

: 30. jan 2018, 15:20
af nuggivr6
Har lige skiftet visker motor på vores den ene Altea og jeg syntes da ikke det var noget problem. Havde du sat visker i service position

Re: våd fører-side i seat altea

: 30. jan 2018, 18:10
af 2A2
hej igen
jeps - det er jo den her årgang hvor viskerarmen vender opad i hvile - og ja - ser så mere almindelig ud i service pos. - men når den står med motorhjelmen lukket så dækker den over skruen så man ikke kan få en aftrækker på - og åbner - nåja - det er sådan set det samme så....
seat1.JPG
seat1.JPG (59.35 KiB) Vist 229 gange