Dato og tid er 14. dec 2017, 05:19




Svar pĂĄ emne  [ 6 indlæg ] 
 T4 instrument problemer 
Forfatter besked
Helt nyt medlem

Tilmeldt: 21. okt 2008, 13:49
Indlæg: 2
Geografisk region: Nordsjælland
VCDS ejer: Nej
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Indlæg T4 instrument problemer
Mit instrumentbord driller mig i min Transporter :-( Det virker nogle gange men så begynder olielampen at hyle indtil det får et kærlig dask. Tit går alt ud undtagen tank og vandtemp (som også kan drille nogen gange). Når det ikke virker lyser den blå lampe for langt lys indtil man sætter langt lys på, så slukker den. Når man starter bilen virker instrumenterne indtil man stopper med at bruger starteren.

Har hørt at en printplade i instrumenteringen normalt går på dem, men hva med tændingslåsen?

Hva siger i?

Og for lige at sætte prikken over i'et er blæseren begyndt kun at virke på trin 3 og 4 hvis man trykker på drejeknappen ;-)


21. okt 2008, 13:58
Profil
Helt nyt medlem

Tilmeldt: 17. aug 2008, 11:39
Indlæg: 47
Geografisk region: Nordjylland
VCDS ejer: Nej
Indlæg Re: T4 instrument problemer
Det er nogle lodninger bag pĂĄ dit spedometer der skal loddes om. Har lavet nogle stykker. Tager 10 min.

Men har ikke noget med blæseren at gøre.

_________________
14' VW TRANSPORTER DSG
08' BMW 530d TOURING

Drastrup El-montage - Industri montage - Portautomatik


21. okt 2008, 14:48
Profil
Nyt medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 13. jun 2008, 11:10
Indlæg: 130
Geografisk sted: Lige rundt om hjørnet
Geografisk region: Nordjylland
VCDS ejer: Nej
Indlæg Re: T4 instrument problemer
Ja du har sgu lavet en god hĂĄndfuld af dem efterhĂĄnden ;)

Drastrup skrev:
Det er nogle lodninger bag pĂĄ dit spedometer der skal loddes om. Har lavet nogle stykker. Tager 10 min.

Men har ikke noget med blæseren at gøre.

_________________
Golf+ GT mit alles :

http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbi ... ipc=336945


21. okt 2008, 14:56
Profil
Aktiv medlem

Tilmeldt: 19. jun 2008, 20:38
Indlæg: 2710
Geografisk sted: Slagelse
Geografisk region: Vestsjælland
VCDS ejer: Ja
Kommerciel bruger: Kildevang's Auto
Indlæg Re: T4 instrument problemer
nu du nævnet det med blæseren.... så skal du nok starte med at skifte dit bundstykke i tændingslåsen!
de har det med at lave nogle besynderlige fejl! bl.a med blæser og noget visker sjov! det er i øvrigt det samme som sidder på en G3/vento/polo 6n, passat 35i

_________________
Kildevang's Auto smid en mail for et godt tilbud... Martin(a)kildevangsauto.dk.
Jeg har vcds samt Breddetester, så skriv hvis du har brug for hjælp, jeg holder til i slagelse.
Aircon service og fejlfinding. Forsikringsskader, incl glasskade.
Udsk. af ruder. Alt i dæk & fælge. Skaffer Partikkelfiltre og katalysator til meget skarpe priser.
Passat 3 C 2,0 TFSI variant.
Jetta 2 16V.


21. okt 2008, 18:36
Profil
Helt nyt medlem

Tilmeldt: 21. okt 2008, 13:49
Indlæg: 2
Geografisk region: Nordsjælland
VCDS ejer: Nej
Indlæg Re: T4 instrument problemer
hmmm nu når du siger visker så er du inde på noget...min robot opfører sig som der passer den. Nogle gange visker den med 5 sek mellemrum nogen gang 40sek...

Drastrup> Og hvor i landet udfører du så dem?? ;-)


21. okt 2008, 20:15
Profil
Helt nyt medlem

Tilmeldt: 13. dec 2009, 20:20
Indlæg: 68
Geografisk sted: Storvorde
Geografisk region: Nordjylland
VCDS ejer: Nej
Indlæg Re: T4 instrument problemer
Kan det også være det når den ikke vil slukke lyset på bilen.


4. maj 2011, 20:23
Profil
Vis indlæg fra foregĂĄende:  Sorter efter  
Svar pĂĄ emne   [ 6 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Hop til:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Danish translation & support by Olympus DK Team
DLX.DK